20 Şubat 2011 Pazar

OFF 2


Bundan bilmem kaç ay evvel yine bir pazar koca bir OFF çekmiştim sizlere. Şimdi yine içimde koca bir off var. Dün sabah Hati elinde bavulu gözünde yaşı ile çaldı kapımızı; " bitti" diyerek. Omzumda içinde kalan yaşları da akıttıktan sonra biraz daha rahatladı. Dışarı attık kendimizi. Gidilecek en iyi yer olarak da yakınlardaki bir alışveriş merkezini seçerek. Balkız olmadan önce soğuk hak getire idi. Şimdi kapalı yer mucidi olup çıktık. Reis, yeni fırın diye tutturdu; koca alışveriş merkezindeki Elektro World'u bulamayınca çocuklaşıp hadi gidiyoruz dedi. Balkız elimde Reis önümde ben iki çocuklu kadın ruhiyatında, cinler tepemde !! Bu sefer başka bir kapalı mekana uçuş yaptık. Reis hemen fırınların yanına; kaptı eline koca bir fırın yapacağı yemekleri ve böreklerin hayaliyle coştu. Benimde içimde coşmuş koca bir OFF ile peşinde..


Bu sabahta aynı OFF içimde daha büyük ve çöreklenmiş bir halde..Çıkalım bakışlarını anlayan Reis hemen pencereyi açtı "baaakkk ne kadar soğuk, donarız" . Dedim çıkalım, boğaza gidelim hatta dingil nereye dönerse oraya; yemek yiyelim avarelik, serserilik yapalım hatta ......." .Reis korktu benden ve ben de var olduğu çok açık potansiyel serserilik hallerinden. Cevap "Cıııkkk!"


Balkız Hati ile masal seansında,Reis belgesel kanal turlarında, ben se evrak çantası içerisinde beni bekleyen dosyaları elime almamak için bi mutfak bi tuvalet arasında dolanmakta.. Bir OFF çeksem karşıki dağlar duyar mı desem , valla Moskova'dan bile duyulur da ....ne yazar !

10 yorum:

mavi dedi ki...

Sıkı can iyidir çıkmaz derdi annem. İnanıyorum ki, bahar gelince güzel hava güneş dolunca her yer Off yerine OHH diyeceksin.. Az kaldı az :))

laleninbahcesi dedi ki...

Ne fırın peşinde bir koca mı? yanlış anladım sanırım ...
Kış kışlığını ypmadı, bi kar görmedik gitsin bari...
öptüm balkızı da seni de

Zeugma dedi ki...

Ah kıyamam :))
Off'un taa buradan da duyuldu Zührecim..
ama bil ki yanız değilsin..
Çok çok yoğunsun belli. Bir de kışın, soğuk havaların kasveti eklenince hepimiz benzer hallere giriyoruz...
Bahar yakında. Dosyalar hafifler..
Hepsi geçerr, geçecek...
Balkızı öperken benim yerime de lütfen :)
Sevgilermlee...

Esin Bozdemir dedi ki...

SevgiliZührecim,
Bir yağsada şu karlar kapansa tüm yollar:)dosyalar donup buz tutsa sonrada atsak kendimizi dağlı karlara...her yanımız, içimiz dışımız aydınlansa, ferahlasak...bir de üzerine güneş açsa!birer birer evraklar, dosyalar eriyip uşsa!..
olacak olacak...soğuk kışların ardından taptaze bir bahar hepimizi kucaklayacak...:)
Balkızın yanaklarından öperim...Sevgilerimle..Güzel bir hafta dilerim...

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

ŞENİZciğim aynı lafı annemde söylerdi bana :)) Bir de anneannem annem sıkıldım deyince canın koca mı istiyor dermiş bir daha da sıkıldım diyemezmiş anektodunu anlatarak :))) Baharı dört gözle bekliyorum canım..
Sevgiler sana!!

LALE Ablacığım yok yok doğru anladın. Benim kocamın stres atma şekli börek,çörek ve yemek yapmak oluyor ama arkasını toparlamak da bana kalıyor :(( Hayır ben yapsam bu kadar dağıtmıyorum da :))) Şöyle ılık bir hava olsa ağaçlar çiçek açsa...... Biz de Balkız'la seni öpüyoruz !

ZEUGMA'mmm ; duyuldu değil mi :)))Pazar günü tüm dosyalar bitti bitmesine de pzt. sabahı dilekçeler kaleme teslim edilirken herkese iyi hafta sonları temenni ettim ve koptu kahkahalar.Millet haftaya başlarken ben bitirdim bile ama kendimden de korktum :)) Evet baharla birlikte belki dosyalarda hafifleyecek,olmasa bile baharın hafif havası yoğunluğu alt edecek...Balkızı senin için öptüm bile :)))) Sevgilerle!!!

ESMİRCİĞİM, seni okurken oflarım ohh'lara dönüştü :)) Ne güzel yazmışsın. Haklısın az kaldı bahara.Şu mart dan sonra hep beraber merhaba diyeceğiz inşallah. Biz de seni öpüyoruz BAlkız'la !! Sevgilerle!!

mine dedi ki...

kocaman bir OFFFla çıkar at içinden onu derim : ) oluyor arada çünkü böyle

didem dedi ki...

Zuhre kendini sikma, halledersin islerini, hatta halletmissin bile.
Esin ne kadar hamaratmis bu arada:))

bilge dedi ki...

Ben offfff çekersem ayıp olur pırıl pırıl bir günde Şanslı hissediyorum kendimi bu şehirde yaşamaktan ..az kaldı sabır diyebiliyorum..sevgiler...

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Sevgili MİNE; haklısın :))

DİDEMCİĞİM, çok şükür halloldu derken yenileri ekleniyor hep :)

BİLGECİĞİM, İzmir'deki hava İstanbul'daki İzmir'lileri kıskandırıyor:) Bugün burada kar atıştırırken İzmir'de kocaman güneş el sallıyormuş sizlere. Benim için bi öpücük gönder güneşe !

Sevgiler herkese..

kostas dedi ki...

Very nice portrait+fantastic page photo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...