9 Ocak 2010 Cumartesi

GÜNEŞ IŞIĞI ÖDÜLÜ






Sevgili Asuman , severek izlediği arkadaşlarına ve onlardan biri olan bana bu ödülü layık görmüş. O kadar mutlu oldum ki ! Ben de başta Asuman ve Güven olmak üzere bana yorumlarıyla gün ışığı olup içimi aydınlatan ferahlatan tüm blog arkadaşlarıma bu ödülü gönderiyorum.Hepsine kucak dolusu sevgilerle.




5 yorum:

GÜVEN SERİN dedi ki...

Ödül olmak güzel şey. :)) Ele ele; ödül maddiyattan çok maneviyata dönükse... Bazen şiirler ve bazen de şarkılar anlatır dostun dosta duyduğu, hissettiği manaları. Ve gönül dostu olan bir şarkı adamı da der ki; " uzat elini bak beş parmağım var benim de.Eğer kalbin kırıksa dost yüzünden.:))" şarkılar, bizi bizden öte taşıyan güzel duyguların yazılımları...

Newbahar dedi ki...

Ne hoş ve aslında ne güzel bir jest. Ödülden çok manevi değeri olan bir armağan bana göre. Gönülden verilen ve gönlün sevdiğine giden...
Sizde bizlere armağan etmişsiniz, aranıza yeni katılmış biri olsamda, üzerime alınıp gönlümün ait olduğu yerine koyuyorum.
Sevgiler Newbahardan

Sevgi Damlalarım dedi ki...

Bende size sevgi damlalarımdan bir yağmur bulutu bırakıyorum sevgi lerrr

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Tabii ki üzerinize alınacaksınız sevgili NEWBAHAR .İçimi aydınlatan günışıklarından biri de sizsiniz ve iyi ki varsınız ! Sevgi ve dostlukla.

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

SEVGİ DAMLALARIM;
Bloğuma hoşgeldiniz.Nazik hediyenizi severek kabul ediyorum.

Sevgilerimle..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...