23 Haziran 2010 Çarşamba



Adresi yanlış yerde arayanlar hergün kalkan tabutların ardından bakıp pusulalarını değiştirmeleri gerektiğini öğrenmişler midir ? Zaman gösterecek.

Cumhuriyetine, bayrağına sahip çıkan, çıkmaya çalışan vatan evlatlarını elleriyle tabuta koyanlar bu kanın kirlettiği ellerle nereye dokunsalar kirletecek, lekeleyecekler. Temizlenmesi için çok süre gerekse de denesinler. Adresin doğru yere varması tek dileğimiz, tek çözümümüz, tek kurtuluşumuzdur.

Tüm şehitlerimizin ruhu şad , mekanları cennet olsun !

9 yorum:

Zeugma dedi ki...

Adresi yanlış yerde aradıklarının farkına vardıkları zaman çok geç olacak ve hiçbir zaman adresleri olamayacak ki onların...

Gencecik fidanlarımızın ruhları şad olsun!

Sevgilerimle...

GÜVEN SERİN dedi ki...

Ağlayanlara, yüreği yananlara ve onlarlar birlikte tekbir vücut olanlara imrenerek baktım. Ama ben yine de kendi irdelememi yapmadan edemedim.

Merak ederim ben; bu topraklara ilk kan ne zaman düştü! Merak ederim, son kan ne zaman son bulacak diye! İlk kan ile son kan arasında yaşanan korkunç trajediler, kayıp dünyalar ; bu gün düşen kanı; daha az acılı hissetmemize neden olmuyor. Ve bugün düşen kan; gerçek manada, kandaşları için korkunç bir acı veriyor...

Anne ağlıyor, çocuk ağlıyor... Neden diye irdelemeden Vatana Helal Olsun haykırışları arasında vatan çocukları, kadınları ağır, ağır eriyor...

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Bayrağımıza sarılıp Cumhuriyetimize sahip çıkmak için verdiğimiz mücaadele bitmeyecek ama biz bunları yaparken sanki birileri uzaktan bize bakıp gülüyor gibi geliyor ve de ben en çok buna isyan ediyorum Zühre'cim.
Sahipsiz hissediyorum yurdumu, bir kaşık suda kulaç atmaya çalışıyormuş hissediyorum halkımı. Suyu çekilmiş çölde kalmış gibi hissediyorum topraklarımı, yani.........

bilge dedi ki...

DIŞ GÜÇLERİN OYUNUNU OYNAYAN LAR BİR GÜN DİLERİM KENDİLERİ DE O OYUNA GELİR DE CİĞERLER NASIL YANIYORMUŞ ANLARLAR

Newbahar dedi ki...

Tek adres sınır ötesi operasyon...
Onları beklemek ve tetikte durmak yerine biz onlara gideceğiz ve bitecek bu lanet...

Bilmemki birgün böyle bir kararı cesurca uygulayacak bir başbakan çıkar mı karşımıza.

Çınar dedi ki...

Çoban Yıldızı'm; herhangi bir şeyi değiştirme gereğini duyduklarını hiç sanmıyorum. Sadece tv lerde bildik tanıdık o edayla hala konuşuyorlar ve birbirlerini suçluyorlar. Bu millete ve bu vatana ne olduğunun onların umurunda olduğunu sanmıyorum ne yazık ki..

Umarım birgün, çok geç olmadan; yalnızca ülkesinin çıkarlarını düşünen kimseye boyun eğmeyen hak ettiği gibi bir yönetici bulur ülkem.

Sevgiler

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Zeugma'm,Güven,Nur'cuğum, Bilge'ciğim,Newbaharcığım,Çınar'cığım; umarım bizi kahreden acizlik hissinden bir an evvel kurtulmamıza yol açacak kesin,net ve çözüm sağlayacak bir tavır,hareket görebiliriz. Sınır ötesi harekatı turistik yurtdışı gezisi olmaktan çıkarıp tüm ne varsa yok etmelerinden yana gönlüm.Girip girip çıkıyorlar ve sonuç ortada.Nasıl bir harekat bu, anlamak mümkün değil.Bunca kayıp ve acı son bulmalı;kan durmalı.

Huzurlu,güvenli ve mutlu bir vatan dileğimizdir hepimizin.

didem dedi ki...

Sevgili Zuhre,
Ne guzel yazmissiniz. Zor gunler geciriyoruz milletce. Birlik ve butunluk icinde olursak bize hicbirsey olmaz. Sehitlerimize allah rahmet eylesin.Didem

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Sevgili AFET hemen girip izlemeye aldım seni.Sevgilerle canım.

DİDEM ciğim Sevgili ZEUGMA' nın mailinde anlattığı yolu takip edersen bloğuna ulaşabileceğiz canım. Hadi bekliyoruz seni ! Sevgilerle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...