16 Aralık 2009 Çarşamba

BEN BEN BEEEEENNN!


Bu günlerde sevgili kızım ( ben ona Balkız diyorum ), hep bu cümleyi tekrarlıyor "ben ben beeeeennn ". Herşeyi tek başına yapmak istiyor. Ona katılma çabalarım boşa. Müzik çalıyor başlıyorum söylemeye. Oradan "ben ben beeeennn diye başlayan ve ağzımı katan balkız. Tabağındaki lokmaları bölmeye teşebbüs etsem yine aynı "ben beeeeennn". Hani ben farklı bir çocuk olmuş olsaydım şikayet etmeye hakkım olsun. Ama ben 2,5 yaşımdan itibaren yaptıklarını hatırlayan hatırladıkça da yüzü kızaran biri olarak şikayet etmeye gerçekten de hiç mi hiiiiç hakkım yok :)) Yaptıklarımı saymaya gerek yok tabii ki. Çünkü ileride Balkızın bu bloğu okuma ihtimali kuvvetle muhtemel. Ama bu "beeeennn" olayı biraz daha büyüdüğünde işime yarayacak gibi. Dün ben ofisteyken babasına yardım(!) etmiş. Eve bir geldim, miiisss gibi kokular. Masa üzerinde peynirli ,zeytinli boğaça ve ocak üzerinde de İzmir köfte vee evde pili bitmiş bir koca! Şu kadınlar ne güçlü yaratıklar. Bizler herşeyi tek başına yapıyor olsak da pil ömrümüz uzun , çok uzun.

Neyse, bu gün evdeyim. Güzel bir kahvaltıdan sonra Balkızla kahve yaptık ve fal kapattık. Şimdi bekliyorum fincanımın soğumasını.Balkızın yorumu hep aynı " hiiiii tok atık anne tok güsel, döt kapılı avaba" :)))

6 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

Bal kız gerçekten de bal gibi.
O şimdiden kendine yetebilmeyi biliyor ne güzel.
Sevgiyle

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Çok teşekkür ederim Sevgili Lale.

Newbahar dedi ki...

Hani Şahan diyor ya ben'cil olma sen'cil ol:)) aklıma geldi balkızın beeeeen, beeen nağmelerini okuyunca.
Sizin kız çok bencil anlaşılan:)) Ne kadar güzeldir aslında, özgüvenleri oluşuyor bu yaşlarda. Bu onun göstergesi elbet.

Sevgi ve selamlar

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

:)))))

Sevgilerimle Newbahar.

Zeugma dedi ki...

Ay öldüm gülerken Balkız'ın kahve falı okumasına :))))))))
Siz çok yaşayın emi :D

Ayrıca çok şanslısınız. Allah nazardan korusun. Eve gelince karşılaştığınız sürpriz harikaymış..

Balkız çok tatlı.
Öptüm onu..
Sevgiler :)

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Çok teşekkür ederim Zeugma çok :)) Allah tüm çocukları korusun .
Sizin için Balkız'ı öpeceğim.

Sevgi ve selamlarımla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...